Practicalammunnan peruskurssi

Practical-jaos järjestää practicalammunnan peruskurssin keväällä 2020

Tervetuloa toiminnallisen urheiluammunnan pariin!

Pikaisen esittelyn lajista löydät mm katsomalla Lajiesittelyvideon ja tutustumalle VS-VA:n practicaljaoksen sivuihin.

Kurssin teoriaosuus pidetään Vaasassa sisäampumaradalla (wolffintie 36 ylin kerros) Kurssin hinta on 100€ (maksetaan käteisellä kurssille tultaessa).

Kurssi sisältää teoriaosuuden, sekä sen jälkeen suoritettavan kirjallisen kokeen, aseenkäsittely ja ampumaharjoitukset sekä kurssin lopussa suoritettavan käytännön kokeen. Käsittelyharjoitukset pidetään sisäampumaradalla, ja niiden jälkeen kelien riittävästi lämmettyä siirrytään ulkoradalle käytännön harjoittelua varten. Ampumaharjoituksissa käytettävät patruunat eivät sisälly kurssimaksuun, vaan niistä peritään erillinen maksu harjoitusten yhteydessä.

Kurssin teoriaosuus sekä ohjaus käsittely- ja ampumaharjoituksissa pidetään sekä suomeksi että ruotsiksi. Teoriakokeen voi myös suorittaa jommalla kummalla kielellä.

Kurssin aseenkäsittely- ja ampumaharjoituksissa keskitytään pistoolipracticaliin (esittelyvideo), mutta kurssin suoritettuaan on oikeutettu osallistumaan kaikkien practical-lajien harjoituksiin ja kilpailuihin.

Tällä hetkellä ilmoittautuneita on 28, varalla 0.

Ilmoittautuminen vuoden 2020 kurssille: Ilmoittaudu kurssille tästä.

Kurssi alkaa luennolla (lajin säännöt, ym) kesto noin 6 tuntia. Kurssille kannattaa valmistautua lukemalla pistoolipractical säännöt: HANDGUN COMPETITION RULES, January 2019 edition.

Tervetuloa!